TAVSİYE ETTİĞİM KONULAR

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
  • Bursa Gezi Rehberi

    Evliyaları , Türbeleri,Külliyeleri,Hanları,Yüzyıllık Evleri,Tarihi Kapalı çarşısı,Teleferiği,Tarihi Camileri, Mimari Yapıları,600 Yıllık Çınarları, Tarihi Çarşılı Irgandı Köprüsü,Tarihi Evleri,Kaplıcaları,Çinisi, İpeği,Havlusu,Kestane Şekeri,İskender Kebabı, ,Mudanya’sı,Trilye’si,Cumalıkızık’ı,Misi’si ve Uludağ’ı ile Bursa’yı ziyaret etmeniz için bir çok neden bulunmaktadır.

  • Çanakkale Şehitliği ve Gelibolu Gezi Rehberi

    Güzel Türkiye’mizin hemen her yerinde gezilecek,görülecek ve ibret alınacak nice harika beldeler var. Atalarımızın , bu vatana hizmetlerini anlamaya çalışmak elbette ki biz torunları için çok önemlidir.Bu vatan topraklarında , bu gün özgürce yaşamamızı onlara borçluyuz. Geçmişimizi ve büyüklerimizi anlamamızı sağlayacak en önemli yerlerden biri de Çanakkale Şehitliğidir.

  • Küsmek

    Yine sıkıntılı bir gece, yine evin içinde sessizlik. Ali yalnız başına evin içinde dolaşmaya başladı. Önce biricik kızının odasına girdi. Yerde ki oyuncaklarına baktı. Yatağının üzerindeki yastığını alıp kokladı.Kızının kokusunu içine çekti.Daha sonra,oturma odasına geçti ve koltuğa oturup düşünmeye başladı. Eşi ile yaşadığı kaçıncı kırgınlık kaçıncı küslüktü. Artık bu küs kalmaları haftalarca sürebiliyordu. Aynı evin içinde iki yabancı gibiydiler.

  • Bu Çocukların Suçu Ne?

    Ahmet henüz 8 yaşın da idi.O akşam Annesi ve kız kardeşi ile birlikte yemeklerini erkenden yediler.Babası yine bu akşamda onlarla birlikte yemekte yoktu.Ahmet Annesine sorduğunda,her zamanki cevabı almıştı’’ Gelir yavrum iştedir.İşleri uzadı herhalde.Hadi sen yemeğini bitir ve doğru ödevinin başına git’’.Ahmet yemekten sonra odasına çekilip ödevlerini yapmaya koyuldu.Bitirince de hemen pijamalarını giyip yattı.

  • Güler Yüz Tatlı Dil

    Güler yüz ve tatli dilli olan insanlar , çevresine ışık ve güzellik saçarken,asık suratlı karşısındakine ufacık gülümsemeyi , selamlaşmayı bile çok gören insanların ise çevresine karanlık ve olumsuzluk yaydığına her zaman inanmışımdır.

  • Maddi Borçlardan Kurtulmanın Yolları

    İş ve özel hayatımız da;iş bitirici , objektif , bilgi düzeyi yüksek, istekli, iletişimi kuvvetli insan olalım ama ne olur bunlardan daha fazla doğrucu ve dürüst bir insan olmaya gayret edelim,aradığımız elemanlarda da ahlaki yetkinliğe diğerlerinden daha çok önem verelim. Benim çalışanım hem işini iyi bilen, mesleğinin gerektirdiği sorumlulukları en iyi biçimde yerine getiren ama bunlardan daha fazla ahlaki donanımı yüksek, doğruluğa dürüstlüğe önem veren bir çalışan olmalı.

4 Mart 2012 Pazar

BLOĞUM 1 AYLIK | 4 yorum:


Merhaba
Genelde 1 yaşı doldurduğunda böyle kutlamalar yapılır değilmi? Amaaan ne yapayım, benimde az önce içimden geldi bu yazıyı yazmak ve büyük bir heyecan ve hevesle açtığım bloğumun ilk ayını siz değerli dostlarımla kutlamak istedim.

Bloğumu kurmaya karar verdiğimde önce tereddüt yaşamıştım bloğu acaba nasıl oluşturabilirim,yürüte bilirmiyim diye.
Daha sonra ERKOÇ dedim sen hele bir başla, duygularını düşüncelerini bilgilerini yazarak paylaş, bu yazılanları sadece çevrendeki dostların okusa o bile kardır. Hem sen değilmisin yazmayı konuşmaktan daha çok seviyorum diyen,sen değilmisin duygularımı yazarak daha iyi anlatabiliyorum diyen işte sana bir yol kur bloğunu ve yaz yazılarını.
Bu düşüncelerle kurdum erkocblogspot.com'u ve bundan bir ay önce 02.02.2012 tarihinde de ilk yazımı yazdım.Doğrusu gerçekten büyük heyecanmış.
Önce ,canım ne olacak sanki gazetede yazımı yazıyorsun,başka kimse okumazsa sen kendin için düşüncelerini kağıda geçirmiş oluyorsun, ileride kısmetse torunların okur diye düşünürken bir yandan da heyecanınızı daha fazla bastıramayıp yazıyı yazdıktan sonra başlıyorsunuz yorum beklemeye  ve bloğun istatistiklerini takip etmeye.Acaba bu gün kaç kişi bloğuma girmiş,kaş kişi hangi yazımı okumuş,kaç kişi yorum yapmış ve izlemeye almış diye.İstatistiklerden okunma sayısının her gün arttığını gördükçe de ağzınız yavaş yavaş kulaklarınıza varmaya başlıyor.:)
Geçen gün bir arkadaşım.Bu bloğu bu hale getirmek için kaç para ödediğimi sordu.Sevgili arkadaşlarım, ben bu blog için tek kuruş para ödemedim.Bugün bir yerlere geldi ise bu tamamen emek ve özellikle Serdar KARA gibi   henüz kendisi ile tanışmadığım,sadece bloglarımız aracılı ile buluştuğumuz, ama bana teknik konularda çok yardımcı olan arkadaşların ve her zaman yanımda hissettiğim siz değerli arkadaşlarım sayesindedir.

Bu blog sayesinde çevremdeki dostlarım arkadaşlarım dışında farklı şehirlerden,bir çok arkadaşım oldu.
Bazen karamsarlığa düştüm acaba yazılarım beğeniliyormu diye fakat bir çok arkadaşım yazılı olarak bana aşağıdaki düşüncelerini ilettiler;Özet olarak
1-ERKOÇ,yazılarının kişisel ve orijinal yazılar olması sıkılmadan keyifle okunması senin için büyük avantaj
2 - Bazı yazılar vardır okumak istersin ama okurken sıkılırsın seninki öyle değil,yazılarının içten olması ve karşındaki ile konuşuyormuş gibi yazılmış olması insanı konuya daha bağlıyor..
Bu düşünceler beni bloğuma ve yazmaya daha da ısındırdı.
Bloğumun ilk teması konusunda ustalardan eleştiri vardı.Gözü yoruyor ve yazıya odaklanmayı engelliyor diye bende temamı sadeleştirdim.

Bu arada Hürriyet.com bünyesindeki bumerang üyeliğine başvurdum.İnceleme sonrası bloğum; Hürriyet.com bumerang altın üyeliğine kabul edildi.Bunun üstü,  en üst kategori olan Platin üyelik şimdiki hedefim bu üyeliğe yükselmek,platin üye olduğumda yazılarım yazarkafe'de yayımlayabileceğim.

İlk 1 ayın bir değerlendirmesini yaparsam ;
İlk bir ay içinde 16 yazı yazmışım
ilk bir ayda bloğum, toplam 670 okunma sayısına ulaşmış.

Bu 1 aylık dönemde bloğumu ziyaret eden,tanıdığım veya tanımadığım bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Ayrıca bu bloğum ile ilgili teknik yardım konusunda bana her zaman destek olan  http://bloghocam.blogspot.com/ sahibi Serdar KARA beye de çok teşekkür ediyorum.

Seneye kısmetse bloğumun 1.yaşını kutladığımda aşağıdaki pastayı hep birlikte paylaşmak ümidi ile.



4 yorum:

  1. ERKOÇ
    Bloğun ve bizlerle birlikte nice yıllara ve 6000 li okunma sayılarına ulaşman dileklerimle

    YanıtlaSil
  2. Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum Yakamoz.

    Yorumlarınızı ve önerilerinizi eksik etmeyin lütfen.Hep birlikte 1. yaşımızı da kutlayacağız İNŞALLAH
    Saygılar

    YanıtlaSil
  3. Siz böyle samimi ve keyifli yazılar yazmaya devam ettiğiniz sürece nice aylar, yıllar, yorumlar, ziyaretçiler göreceğinizden eminim.

    02.02.2013 tarihinde 1.yıl yazısını da yazana kadar blog yazmaya devam lütfen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum Ustacığım.
      Sizden çok şey öğrendim,öğrenmeye de devam ediyorum.
      Saygılar

      Sil