TAVSİYE ETTİĞİM KONULAR

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
  • Bursa Gezi Rehberi

    Evliyaları , Türbeleri,Külliyeleri,Hanları,Yüzyıllık Evleri,Tarihi Kapalı çarşısı,Teleferiği,Tarihi Camileri, Mimari Yapıları,600 Yıllık Çınarları, Tarihi Çarşılı Irgandı Köprüsü,Tarihi Evleri,Kaplıcaları,Çinisi, İpeği,Havlusu,Kestane Şekeri,İskender Kebabı, ,Mudanya’sı,Trilye’si,Cumalıkızık’ı,Misi’si ve Uludağ’ı ile Bursa’yı ziyaret etmeniz için bir çok neden bulunmaktadır.

  • Çanakkale Şehitliği ve Gelibolu Gezi Rehberi

    Güzel Türkiye’mizin hemen her yerinde gezilecek,görülecek ve ibret alınacak nice harika beldeler var. Atalarımızın , bu vatana hizmetlerini anlamaya çalışmak elbette ki biz torunları için çok önemlidir.Bu vatan topraklarında , bu gün özgürce yaşamamızı onlara borçluyuz. Geçmişimizi ve büyüklerimizi anlamamızı sağlayacak en önemli yerlerden biri de Çanakkale Şehitliğidir.

  • Küsmek

    Yine sıkıntılı bir gece, yine evin içinde sessizlik. Ali yalnız başına evin içinde dolaşmaya başladı. Önce biricik kızının odasına girdi. Yerde ki oyuncaklarına baktı. Yatağının üzerindeki yastığını alıp kokladı.Kızının kokusunu içine çekti.Daha sonra,oturma odasına geçti ve koltuğa oturup düşünmeye başladı. Eşi ile yaşadığı kaçıncı kırgınlık kaçıncı küslüktü. Artık bu küs kalmaları haftalarca sürebiliyordu. Aynı evin içinde iki yabancı gibiydiler.

  • Bu Çocukların Suçu Ne?

    Ahmet henüz 8 yaşın da idi.O akşam Annesi ve kız kardeşi ile birlikte yemeklerini erkenden yediler.Babası yine bu akşamda onlarla birlikte yemekte yoktu.Ahmet Annesine sorduğunda,her zamanki cevabı almıştı’’ Gelir yavrum iştedir.İşleri uzadı herhalde.Hadi sen yemeğini bitir ve doğru ödevinin başına git’’.Ahmet yemekten sonra odasına çekilip ödevlerini yapmaya koyuldu.Bitirince de hemen pijamalarını giyip yattı.

  • Güler Yüz Tatlı Dil

    Güler yüz ve tatli dilli olan insanlar , çevresine ışık ve güzellik saçarken,asık suratlı karşısındakine ufacık gülümsemeyi , selamlaşmayı bile çok gören insanların ise çevresine karanlık ve olumsuzluk yaydığına her zaman inanmışımdır.

  • Maddi Borçlardan Kurtulmanın Yolları

    İş ve özel hayatımız da;iş bitirici , objektif , bilgi düzeyi yüksek, istekli, iletişimi kuvvetli insan olalım ama ne olur bunlardan daha fazla doğrucu ve dürüst bir insan olmaya gayret edelim,aradığımız elemanlarda da ahlaki yetkinliğe diğerlerinden daha çok önem verelim. Benim çalışanım hem işini iyi bilen, mesleğinin gerektirdiği sorumlulukları en iyi biçimde yerine getiren ama bunlardan daha fazla ahlaki donanımı yüksek, doğruluğa dürüstlüğe önem veren bir çalışan olmalı.

1 Mayıs 2012 Salı

El Ele Birlikte Bir Yardım Organizasyonuna Daha. | Hiç yorum yok:




Merhaba


Yardım Bağış kutumuz ile ilgili BURDA bir yazı yazmıştım.Çalıştığım ofisteki arkadaşlarım ile küçücük bir kutuda bu güne kadar topladığımız paralar ile çevremizdeki ihtiyaçlılara ulaşmaya çalıştığımızdan  bahsetmiştim.


İşte bir yardım organizasyonda daha birlikte ele ele gönül gönüleyiz.

Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği (LÖDER) : Baharın gelmesi ile birlikte,Bursa'da ki lösemili çocuklara ve ailelerine 12.05.2012 tarihin de Bursa Balat At Binicilik Okulu bahçesin de  bir piknik organizasyonu düzenlemektedir.


Bu organizasyon ile ,
Çocukların maskeler altın da kalan solgun yüzlerini gülümseterek o maskelerden taşırmak ,
Aileleri ile birlikte güzel bir gün geçirmeleri sağlamak ,
Bu hastalıktan kurtulmak için en büyük ilaçlardan biri olan
Moral ve Yalnız olmadıkları duygusunu onlara aşılamak amaçlanmaktadır.


02.05.2012 - 08.05.2012 tarihleri arasın da kutumuz da toplanacak yardımlar ile ;
Bu piknik organizasyonunun , içecek ve tabak çatal bıçak gibi ihtiyaçları bizim tarafımızdan karşılanacaktır.


Sevgili arkadaşlarım.Sizlerin beni bir kez daha yalnız bırakmayacağınız inancı ile bu organizasyonu üstlendim. Lütfen yardım bağış kutumuza desteğinizi esirgemeyin.


Kutumuz da toplanan yardımtutarı LÖDER Yönetim Kurulu üyesi Nahit SEVCAN'a teslim edilecektir.(LÖDER Yönetim Kurulu Üye İsimlerine BURDAN bakabilirsiniz)


Aklınıza şu soru gelebilir.Bir dernek , bu piknik organizasyonunu bile kendi bütçesinden karşılayamıyormu diye.Hemen cevaplamaya çalışayım."Derneğin bütçesi yardımseverlerden gelen bağışlar ile oluşmaktadır"
BURSA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR DERNEĞİ (LÖDER)  YARDIMSEVERLERİN BAĞIŞLARI İLE AYAKTA DURMAKTADIR.


Sitemi iş yerim dışından takip eden,okuyan arkadaşlarım da var.Onlar da bu organizasyona katkıda bulunmak isterler  ise aşağıdaki hesaba ,"piknik organizasyonu için yardım" açıklaması ile bağış yapabilirler.
http://www.bursalosemilicocuklar.org/




BAĞIŞ & KATKILARINIZ

IBAN

TR 53 0006 4000 0012 2002 2279 01



 YORUMLARINIZI DÜŞÜNCELERİNİZİ GÖNDERMENİZ BENİ ÇOK MOTİVE EDİYOR
1 - Aşağıdaki Yorum Gönder adımında ;Yorumumuzu yazıp, Profil Seçi tıklıyoruz.  2 - Profil Seç'te Adı/Url kısmına gelip adımızı veya rumuzumuzu yazıyoruz ve varsa web adresimizi yazıyoruz(yoksa boş bırakıyoruz) ve Yayınla diyoruz.
3 - Adımızı yazmak istemiyorsak;Profil Seç kısmından Anonim'i tıklayıp,Yayınla diyoruz.

      
ERKOÇ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder