TAVSİYE ETTİĞİM KONULAR

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
  • Bursa Gezi Rehberi

    Evliyaları , Türbeleri,Külliyeleri,Hanları,Yüzyıllık Evleri,Tarihi Kapalı çarşısı,Teleferiği,Tarihi Camileri, Mimari Yapıları,600 Yıllık Çınarları, Tarihi Çarşılı Irgandı Köprüsü,Tarihi Evleri,Kaplıcaları,Çinisi, İpeği,Havlusu,Kestane Şekeri,İskender Kebabı, ,Mudanya’sı,Trilye’si,Cumalıkızık’ı,Misi’si ve Uludağ’ı ile Bursa’yı ziyaret etmeniz için bir çok neden bulunmaktadır.

  • Çanakkale Şehitliği ve Gelibolu Gezi Rehberi

    Güzel Türkiye’mizin hemen her yerinde gezilecek,görülecek ve ibret alınacak nice harika beldeler var. Atalarımızın , bu vatana hizmetlerini anlamaya çalışmak elbette ki biz torunları için çok önemlidir.Bu vatan topraklarında , bu gün özgürce yaşamamızı onlara borçluyuz. Geçmişimizi ve büyüklerimizi anlamamızı sağlayacak en önemli yerlerden biri de Çanakkale Şehitliğidir.

  • Küsmek

    Yine sıkıntılı bir gece, yine evin içinde sessizlik. Ali yalnız başına evin içinde dolaşmaya başladı. Önce biricik kızının odasına girdi. Yerde ki oyuncaklarına baktı. Yatağının üzerindeki yastığını alıp kokladı.Kızının kokusunu içine çekti.Daha sonra,oturma odasına geçti ve koltuğa oturup düşünmeye başladı. Eşi ile yaşadığı kaçıncı kırgınlık kaçıncı küslüktü. Artık bu küs kalmaları haftalarca sürebiliyordu. Aynı evin içinde iki yabancı gibiydiler.

  • Bu Çocukların Suçu Ne?

    Ahmet henüz 8 yaşın da idi.O akşam Annesi ve kız kardeşi ile birlikte yemeklerini erkenden yediler.Babası yine bu akşamda onlarla birlikte yemekte yoktu.Ahmet Annesine sorduğunda,her zamanki cevabı almıştı’’ Gelir yavrum iştedir.İşleri uzadı herhalde.Hadi sen yemeğini bitir ve doğru ödevinin başına git’’.Ahmet yemekten sonra odasına çekilip ödevlerini yapmaya koyuldu.Bitirince de hemen pijamalarını giyip yattı.

  • Güler Yüz Tatlı Dil

    Güler yüz ve tatli dilli olan insanlar , çevresine ışık ve güzellik saçarken,asık suratlı karşısındakine ufacık gülümsemeyi , selamlaşmayı bile çok gören insanların ise çevresine karanlık ve olumsuzluk yaydığına her zaman inanmışımdır.

  • Maddi Borçlardan Kurtulmanın Yolları

    İş ve özel hayatımız da;iş bitirici , objektif , bilgi düzeyi yüksek, istekli, iletişimi kuvvetli insan olalım ama ne olur bunlardan daha fazla doğrucu ve dürüst bir insan olmaya gayret edelim,aradığımız elemanlarda da ahlaki yetkinliğe diğerlerinden daha çok önem verelim. Benim çalışanım hem işini iyi bilen, mesleğinin gerektirdiği sorumlulukları en iyi biçimde yerine getiren ama bunlardan daha fazla ahlaki donanımı yüksek, doğruluğa dürüstlüğe önem veren bir çalışan olmalı.

22 Eylül 2012 Cumartesi

RADYASYONUN ETKİSİNİ AZALTMAK MÜMKÜN MÜ? | 1 yorum:






Öncelikle bu yazımın başında sunu belirtmek istiyorum ki; Bu yazıyı,bir ürünün reklamını yapmak amacı ile yazmıyorum.Sadece,radyasyondan koruyucu ürünler ile ilgili olarak yaptığım araştırma neticesinde,bulduğum ve almaya karar verdiğim bir ürünü siz sevgili dostlarımla  paylaşmak ve  bilmeyenleri bu üründen haberdar etmek için yazıyorum.

Bundan bir hafta öncesinde,evimde mobil internetli sim kartı tabletime takıp,interneti açtığımda , benim sevgili küçük kızım zeynom kapıyı aralayarak içeri girdi ve yanıma uzanı verdi.Bende hemen tabletin internet fonksiyonunu kapattım tabi ki.O günden sonra da , radyasyonun etkisini azaltıcı ürünler ile ilgili araştırmalarımı sıklaştırmaya başladım.

Şimdi diyeceksiniz ki " Levent kendimizi ve çocuklarımızı , cep telefonunun,bilgisayarın,Led-Lsd Tv’lerin,telsiz telefonlarının,Tv kumandalarının,kablosuz wifi bağlantılarının,mobil internetli sim kartlarının yaydığı zararlı ışınlardan korumak istiyorsak,Heidi'nin yaşadığı gibi bir evde yaşamalıyız"

Evet haklısınız ama günümüz şartlarında buda mümkün olmadığına göre,o zaman kendimizi ve çevremizdekileri bu zararlı ışınlardan tam olarak koruyamasak bile,bunların yaydığı zararlı ışınları nasıl azaltabiliriz bunu bulmamız lazım.

İşte araştırmalarım sonucunda faydalı olacağına inandığım ve hemen alıp evdeki tabletime yapıştırmaya karar verdiğim Pulse Clean adlı ürün konusunda sizleri bilgilendirmek istiyorum. Radyasyondan koruma özelliği olan , İTÜ ve TÜBİTAK'tan sonra Boğaziçi Üniversitesi'nden de bilimsel rapor alan bir ürün Pulse Clean


Pulse Clean Radyasyonun Etkisini Nasıl Azaltıyor?
Sağlıklı iyonlar olarak da bilinen Hydroxyl iyonlarını bulunduğu çevreye yayarak pozitif iyon radyasyonunu nötralize ettiği belirtiliyor.

Pulse Clean Radyasyondan Koyucu Özelliği İçin Türkiye'de Testler Yapılmışmı?
Türkiye'de radyasyondan koruyucu özelliği için İTÜ, TÜBİTAK ve Boğaziçi Üniversitesi'nden onayları almış bir ürün olduğu belirtiliyor.

Ürünü bulunca,iletişim adreslerinden yetkililere bir mail yazdım.
Tabletimde ,mobil internetli  sim kartı kullanarak internete  bağlandığımı,yanımda çocuklar da olunca , onlara zararım dokunacak diye çok çekindiğimi ve bu sebep ile de evde hiç interneti açmak istemediğimi ifade ettim.

Pulse Clean’in radyasyonun zararlı ışınlarını tamamen yok edemese bile en aza indirmek konsunda iddialarının ne olduğunu ve bu tür ürünleri para tuzağı,kandırmaca, zırva olarak nitelendiren ,alınan radyasyonun zararlı ışınlarını, bu tür ürünler ile azaltmanın mümkün olmadığını savunanları, ikna etmek için ne söyleyeceklerini sordum.

Hemen mail’im ile ilgilendiler ve çok kısa bir sürede cevap yolladılar.Bu cevabi mesajı sizler ile paylaşmak istiyorum;Bu arada ben tabletim için 2 adet Pulse Clean Mini  siparişimi önümüzdeki hafta vereceğim.



                                                 ----------------------------------------

Merhaba Levent Bey,                                                                               21.09.2012

Tüm sorularınıza cevap vereceğim.

Pulse Clean Nedir? 
Pulse Clean, cep telefonu ve tüm elektronik aletlerin yaydığı pozitif iyon radyasyonunu nötralize ederek etkin koruma sağlayan bilimsel bir üründür.

Pulse Clean Radyasyonun Etkisini Nasıl Azaltıyor?
 Elektromanyetik radyasyon üreten tüm elektronik aletler insan üzerindeki zararlı etkileri kanıtlanmış olan pozitif yüklü parçacıklar yayar. Pulse Clean yüzey alanı milyonlarca defa artırılmış, mikro gözenekli, " Turmalin Minerali " bazlı ileri teknoloji ürünüdür.
Yaydığı insan sağlığına faydalı Negatif İyonlar(Hydroxyl) sayesinde pozitif iyon radyasyonunu nötralize eder.
Sağlıklı iyonlar olarak da bilinen Hydroxyl iyonlarını, bulunduğu çevreye yayarak pozitif iyon radyasyonunu nötralize etmesi sonucu sizi ve sevdiklerinizi korur.

Pulse Clean İle İlgili Yapılan Bilimsel Araştırmaların Sonuçları Nedir?
Pulse Clean, tüm üretim aşamaları Japonya'da gerçekleştirilen ileri teknoloji bir Japon ürünüdür. Japonya'da 14 yılı aşkın süredir kullanılmaktadır. Dünya çapında teknolojisi patentlenmiş olup, Amerika Buluşlar Kongresinde (Los Angeles USA, Invention Convention) "Uluslararası Altın Buluş Ödülü  almıştır. Japonya'nın önde gelen laboratuvarlarında (Baibyuaron, Sasutena, Uzak Kızıl ötesi Işın Uygulama Laboratuvarı, Japon Spinners Araştırma Kurumu, Shishido Electrostatic) direk insan sağlığı üzerindeki olumlu etkileri ölçülmüş ve Pulse Clean ürünlerinin etkisi bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. 

TÜBİTAK MAM, İstanbul Teknik Üniversitesi ve son olarak da Boğaziçi Üniversitesi 'nden aldığı raporlarla da güvenirliliğini ve etkinliğini kanıtlamıştır. Ayrıca Dünyanın en önemli tıbbi araştırmalar indeksi Pubmed'e girmiş akademik çalışmalar, Pulse Clean'in kullandığı teknolojinin sağlığa olan etkileri konusunda dikkat çeken sonuçlar ortaya koymaktadır.

Etkisi özel laboratuvar ekipmanları ile doğrudan ölçülebilmektedir. Teknolojinin insan sağlığına verdiği zararlara karşı etkin koruma sağlayan bir üründür.

Radyasyon Önlemek Nasıl Olur?
Öncelikle şunun altını çizmek istiyorum. Çevremizde bir çok radyasyon çeşidi bulunuyor. Bunlardan bazıları faydalı, bazıları çok zararlı, bazıları ise uzun süreçte zarar oluşturmaktadır. Bunlara örnek verecek olursak:

1) Far infra ray dalgalar: Bu çeşit dalgaları genel olarak canlılar yaymaktadır. Her hangi bir mutasyon etkisine sahip olmadığı gibi, canlı bünyesinde olumlu etkileri vardır. Ayrıca elektromanyetik radyasyona karşı vücut direncini artırmaktadır. Pulse Clean Nano boyuttaki Kavitelerinden Far Infra Ray yaymaktadır.

2) Gama, Röntgen radyasyonları: Çok tehlikeli olan bu tip radyasyon çeşidi ancak Kalın Kurşun duvarlarla engellenebilir. DNA yapısını hızla bozmasından ötürü çok tehlikelidir. Yayılan parçacık çeşidi atom altıdır. Bu sebepten Pulse Clean asla bu tarz radyasyona karşı kullanılmaz ve etkisi de yoktur.

3) Elektromanyetik Radyasyon: Kısa dönemde hiç bir zararlı etkisi tespit edilemeyen bu tip radyasyon çeşitleri yapılan araştırmalarda aynı sigara gibi uzun dönemde kansorejen etki oluşturmaktadır. Hücre içi PH dengesini ve iyonik dengeleri bozan bir yapıya sahiptir. Kısa dönemli etkileri insan vücudu tolere edebilir, ancak sürekli devam eden uzun süreli etkilerde tolerasyon yeterli kalmaz. Hücrelerde anomaliler ve hücresel faaliyet düşmesi yaşanır. Bu süreç uzun vadede tümörel yapıya dönüşür. Pulse Clean bu tarz radyasyona karşı kullanılmaktadır.


Pulse Clean Kullandığım Cihazların Kalitesini Bozarmı?
Pulse Clean asla ve asla Radyasyonu emmez, yansıtmaz veya elektromanyetik dalgaların miktarını değiştirmez. Bu sebepten cep telefonu kullanım kalitesini bozmaz. Zaten bu tarz etkileri olan ürünler sizi radyasyondan korumaz. Çünkü cep telefonu ve bilgisayarlar elektromanyetik bloklamaya maruz kaldıklarında sinyal alabilmek için daha fazla güç harcayarak daha yüksek oranda radyasyon yaymaya başlarlar. 

Pulse Clean yaydığı far infra ray dalgaları sayesinde havadaki su moleküllerini parçalayarak su bazlı (hydroxyl) negatif değerde iyonlar yayar. Bu hydroxyl hücre içine alındığında hücre içi PH dengesini düzeltir ve iyonik fonksiyonları normalize ederek, hücre içi faaliyetlerin bozulmasını engeller. 

Pulse Clean bunu patentli sistemiyle yapmaktadır. Mikro partikül boyutlarda parçalanan turmalin minerali high polimer polietilen ile sinterlenerek yüzey alanı artırılarak üretilmiştir. Elektrostatik bir malzeme olan turmalin mikro boyuta parçalandığında yüzeyinde oluşan nano boşluklardan far infra ray yaymaya başlar. Bu da su moleküllerinin parçalanmasına ve faydalı hyroxyl bazlı iyon yayılmasına sebep verir.

Aşağıdaki dokümanlarda Pulse Clean'in Japonya'da farklı laboratuvarlarda yapılan ve direk insan üzerinde etkilsi gösteren testler içermektedir. Ayrıca İTÜ radyasyon testini, Tübitak materyal yapı testi, Boğaziçi Üniversitesi Statik Alan Raporu ve Japonya Statik alan testi de aşağıda bulunmaktadır.

Bunun yanında bağımsız PUBMED araştırmaları bulunmaktadır. Bu araştırmaların özetleri ve araştırma numaraları verilmiştir. Bu testlerde turmalin minareli ve Pulse Clean teknolojisinin PH dengeleri ve canlılar üzerindeki faydaları hakkındaki araştırmalar bulunmaktadır. 

Pulse Clean Kullanım Alanları Nelerdir?

Pulse Clean elektronik kirliliğin olduğu her mekanda ve bu kirliliğe sebep olan her elektronik alet üzerinde kullanılır.

Standart cep telefonlarında : 1 adet Pulse Clean Mini tavsiye ediyoruz.

İnternete bağlanan cep telefonları ve tabletlerde :  1 adet Pulse Clean 21 veya 2 adet Pulse Clean Mini tavsiye ediyoruz. 




Laptoplarda :  14 ince kadar : 2 adet ; 14-15.4 inche 3 adet ; 15.4 inch üzeri için 4 adet Pulse Clean 4CHIPS tabletlerinden tavsiye ediyoruz.



PClerde : Ekranlara 4 adet Pulse Clean 4CHIPS takılmasını tavsiye ediyoruz.




Mikrodalga Fırınlardaİyi kalite olanlarda 2 adet Pulse Clean 4CHIPS, kötü kalite olanlarında 4 adet Pulse Clean 4CHIPS tavsiye ediyoruz.



Kablosuz Modemde2 adet Pulse Clean 4CHIPS tabletlerinden tavsiye ediyoruz.


Bu genel koruma ürünlerinin dışında bir de Pulse Clean Pocket diye bir ürünümüz var. Bu ürün ceket, gömlek cebi gibi yakınınızda olacak bir yerde taşınarak kullanılıyor. Kredi kartı boyutlarına sahip bu ürün, çok yüksek oranda etkili bir üründür ve genel çevreden gelen radyasyon etkilerine karşı KİŞİSEL koruma sağlar.


Umarım yeterince bilgi verebilmişimdir. 

Her türlü sorunuzu  bana aşağıdaki mail adresleri üzerinden iletebilirsiniz. 

iyi çalışmalar dileriz,


Mehmet Halit CALAYIR
Yüksek Makine Mühendisi

Mehmet Halit CALAYIR
Yüksek Makine Mühendisi

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi
Aykosan San. Sitesi A Blok No:29
Başakşehir İstanbul

Tel: 0212 697 62 12
Faks: 0212 697 62 13
Web: www.gilbo.com.tr

info@pulseclean.com.tr'

Ürün ile ilgili basın haberleri için : http://www.gilbo.com.tr/basinda-biz




 YORUMLARINIZI DÜŞÜNCELERİNİZİ GÖNDERMENİZ BENİ ÇOK MOTİVE EDİYOR
1 - Aşağıdaki Yorum Gönder adımında ;Yorumumuzu yazıp, Profil Seçi tıklıyoruz.  2 - Profil Seç'te Adı/Url kısmına gelip adımızı veya rumuzumuzu yazıyoruz ve varsa web adresimizi yazıyoruz(yoksa boş bırakıyoruz) ve Yayınla diyoruz.
3 - Adımızı yazmak istemiyorsak;Profil Seç kısmından Anonim'i tıklayıp,Yayınla diyoruz.

      
ERKOÇ






1 yorum:

  1. Levent bey,biz çocukken anne babamız yanımızda filtresiz bafra-birinci sigarası içerlerdi:)Şimdi daha fazla tehlike var hepimiz için,daha bebekler dünyaya gelmeden,türlü radyasyon ve frekanslar onların içinden geçiyor!Teknolojik telefonlar herkesin elinde.Evet "elinde",otobüste sokakta her yerde,göğüs hizalarında saatlerce tutuyorlar o telefonları,zararını hiç düşünmeden.Sabahın köründe herkes hemen kulaklıkları takıyor,diyalize bağlanır gibi,kopuyorlar dünyadan.Elbette bir sonraki kuşağa da bir takım hastalıklar olarak dönecek bu dikkatsizlik!
    Bilinçlendirdiğiniz için,duyarlılığınız için gönül dolusu teşekkürler,cenab ı Hak evlatlarınızın iki cihanda da hayrını görmeyi nasip etsin inşallah...

    YanıtlaSil