TAVSİYE ETTİĞİM KONULAR

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
  • Bursa Gezi Rehberi

    Evliyaları , Türbeleri,Külliyeleri,Hanları,Yüzyıllık Evleri,Tarihi Kapalı çarşısı,Teleferiği,Tarihi Camileri, Mimari Yapıları,600 Yıllık Çınarları, Tarihi Çarşılı Irgandı Köprüsü,Tarihi Evleri,Kaplıcaları,Çinisi, İpeği,Havlusu,Kestane Şekeri,İskender Kebabı, ,Mudanya’sı,Trilye’si,Cumalıkızık’ı,Misi’si ve Uludağ’ı ile Bursa’yı ziyaret etmeniz için bir çok neden bulunmaktadır.

  • Çanakkale Şehitliği ve Gelibolu Gezi Rehberi

    Güzel Türkiye’mizin hemen her yerinde gezilecek,görülecek ve ibret alınacak nice harika beldeler var. Atalarımızın , bu vatana hizmetlerini anlamaya çalışmak elbette ki biz torunları için çok önemlidir.Bu vatan topraklarında , bu gün özgürce yaşamamızı onlara borçluyuz. Geçmişimizi ve büyüklerimizi anlamamızı sağlayacak en önemli yerlerden biri de Çanakkale Şehitliğidir.

  • Küsmek

    Yine sıkıntılı bir gece, yine evin içinde sessizlik. Ali yalnız başına evin içinde dolaşmaya başladı. Önce biricik kızının odasına girdi. Yerde ki oyuncaklarına baktı. Yatağının üzerindeki yastığını alıp kokladı.Kızının kokusunu içine çekti.Daha sonra,oturma odasına geçti ve koltuğa oturup düşünmeye başladı. Eşi ile yaşadığı kaçıncı kırgınlık kaçıncı küslüktü. Artık bu küs kalmaları haftalarca sürebiliyordu. Aynı evin içinde iki yabancı gibiydiler.

  • Bu Çocukların Suçu Ne?

    Ahmet henüz 8 yaşın da idi.O akşam Annesi ve kız kardeşi ile birlikte yemeklerini erkenden yediler.Babası yine bu akşamda onlarla birlikte yemekte yoktu.Ahmet Annesine sorduğunda,her zamanki cevabı almıştı’’ Gelir yavrum iştedir.İşleri uzadı herhalde.Hadi sen yemeğini bitir ve doğru ödevinin başına git’’.Ahmet yemekten sonra odasına çekilip ödevlerini yapmaya koyuldu.Bitirince de hemen pijamalarını giyip yattı.

  • Güler Yüz Tatlı Dil

    Güler yüz ve tatli dilli olan insanlar , çevresine ışık ve güzellik saçarken,asık suratlı karşısındakine ufacık gülümsemeyi , selamlaşmayı bile çok gören insanların ise çevresine karanlık ve olumsuzluk yaydığına her zaman inanmışımdır.

  • Maddi Borçlardan Kurtulmanın Yolları

    İş ve özel hayatımız da;iş bitirici , objektif , bilgi düzeyi yüksek, istekli, iletişimi kuvvetli insan olalım ama ne olur bunlardan daha fazla doğrucu ve dürüst bir insan olmaya gayret edelim,aradığımız elemanlarda da ahlaki yetkinliğe diğerlerinden daha çok önem verelim. Benim çalışanım hem işini iyi bilen, mesleğinin gerektirdiği sorumlulukları en iyi biçimde yerine getiren ama bunlardan daha fazla ahlaki donanımı yüksek, doğruluğa dürüstlüğe önem veren bir çalışan olmalı.

19 Ağustos 2012 Pazar

Ramazan Bayramımız Hepimize Hayırlar Getirsin | 3 yorum:



RAMAZAN BAYRAMININ 
HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRMESİ
DİLEKLERİMLE

Yüz yüze Göz göze gelip;
Sevdiklerinizle Güzellikleri
Paylaşmanızı Diliyorum.
Aşağıdaki Not 04.09.2012 Tarihinde Yazılmıştır.

NORMALDE BU YAZININ DEVAMINDA 3 ADET ÇOŞKULU HAREKETLİ MÜZİK KLİBİ VARDI
ANCAK ARDI ARDINA ŞEHİT HABERLERİ ALDIĞIMIZDAN BU KLİPLERİ KALDIRDIM.
DUALARIMIZ TÜM ŞEHİTLERİMİZE GİTSİN.VAKTİ ZAMANI GELDİĞİNDE BİZLERİ DE KOMŞU KABUL ETSİNLER İNŞALLAH.












3 yorum:

  1. Hayırlı bayramlarınız olsun.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ediyorum Vişnap

    Sevdiklerinle birlikte nice bayramlara, sağlıklı mutlu huzurlu bir biçimde ulaşmanı diliyorum.

    Selamlar

    YanıtlaSil
  3. Sevgili blog kardeşim bloğuma yaptığın değerli bayram yorumunu sanırım yanlışkla sildim çok özür dilerim .Siz iki yorum yazıp diğerini silince işte orada bir yanlışlık mı yaptım anlayamadım.Üzüldüm çok.Çok yavanlaştı birden bayram postum:(Sevgiler ,selamlar..

    YanıtlaSil