TAVSİYE ETTİĞİM KONULAR

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
  • Bursa Gezi Rehberi

    Evliyaları , Türbeleri,Külliyeleri,Hanları,Yüzyıllık Evleri,Tarihi Kapalı çarşısı,Teleferiği,Tarihi Camileri, Mimari Yapıları,600 Yıllık Çınarları, Tarihi Çarşılı Irgandı Köprüsü,Tarihi Evleri,Kaplıcaları,Çinisi, İpeği,Havlusu,Kestane Şekeri,İskender Kebabı, ,Mudanya’sı,Trilye’si,Cumalıkızık’ı,Misi’si ve Uludağ’ı ile Bursa’yı ziyaret etmeniz için bir çok neden bulunmaktadır.

  • Çanakkale Şehitliği ve Gelibolu Gezi Rehberi

    Güzel Türkiye’mizin hemen her yerinde gezilecek,görülecek ve ibret alınacak nice harika beldeler var. Atalarımızın , bu vatana hizmetlerini anlamaya çalışmak elbette ki biz torunları için çok önemlidir.Bu vatan topraklarında , bu gün özgürce yaşamamızı onlara borçluyuz. Geçmişimizi ve büyüklerimizi anlamamızı sağlayacak en önemli yerlerden biri de Çanakkale Şehitliğidir.

  • Küsmek

    Yine sıkıntılı bir gece, yine evin içinde sessizlik. Ali yalnız başına evin içinde dolaşmaya başladı. Önce biricik kızının odasına girdi. Yerde ki oyuncaklarına baktı. Yatağının üzerindeki yastığını alıp kokladı.Kızının kokusunu içine çekti.Daha sonra,oturma odasına geçti ve koltuğa oturup düşünmeye başladı. Eşi ile yaşadığı kaçıncı kırgınlık kaçıncı küslüktü. Artık bu küs kalmaları haftalarca sürebiliyordu. Aynı evin içinde iki yabancı gibiydiler.

  • Bu Çocukların Suçu Ne?

    Ahmet henüz 8 yaşın da idi.O akşam Annesi ve kız kardeşi ile birlikte yemeklerini erkenden yediler.Babası yine bu akşamda onlarla birlikte yemekte yoktu.Ahmet Annesine sorduğunda,her zamanki cevabı almıştı’’ Gelir yavrum iştedir.İşleri uzadı herhalde.Hadi sen yemeğini bitir ve doğru ödevinin başına git’’.Ahmet yemekten sonra odasına çekilip ödevlerini yapmaya koyuldu.Bitirince de hemen pijamalarını giyip yattı.

  • Güler Yüz Tatlı Dil

    Güler yüz ve tatli dilli olan insanlar , çevresine ışık ve güzellik saçarken,asık suratlı karşısındakine ufacık gülümsemeyi , selamlaşmayı bile çok gören insanların ise çevresine karanlık ve olumsuzluk yaydığına her zaman inanmışımdır.

  • Maddi Borçlardan Kurtulmanın Yolları

    İş ve özel hayatımız da;iş bitirici , objektif , bilgi düzeyi yüksek, istekli, iletişimi kuvvetli insan olalım ama ne olur bunlardan daha fazla doğrucu ve dürüst bir insan olmaya gayret edelim,aradığımız elemanlarda da ahlaki yetkinliğe diğerlerinden daha çok önem verelim. Benim çalışanım hem işini iyi bilen, mesleğinin gerektirdiği sorumlulukları en iyi biçimde yerine getiren ama bunlardan daha fazla ahlaki donanımı yüksek, doğruluğa dürüstlüğe önem veren bir çalışan olmalı.

12 Haziran 2012 Salı

Hiç Maher ZAİN Dinlediniz Mi? | 10 yorum:


Dinlemedi iseniz size kısaca tanıtmak ve benim de çok hoşuma giden bir şarkısını dinletmek isterim.
Maher Zain'ni yeni tanıdım ve sevginin,savaşların olmamasının,umudun,duanın,inancın önemini vurgulayan,dinledikçe içe huzur veren parçaları hoşuma gitti .
Kimmiş bu Maher'de diye merak edip biraz tanımak isterseniz kısaca bahsedeyim.


Maher Zain : Lübnan'lı şarkıcı bir babanın oğlu.8 yaşın da iken İsveç'e taşınıyorlar ve orda havacılık-uzay mühendisliğini bitiriyor.
Bu ara da ; Michael Jackson, Lady Gaga, Akon, Enrique Iglesias gibi önemli sanatçılarla da çalışma fırsatı buluyor.
Aşağı da yer verdiğim ve benim de çok beğendiğim parçası ,"Thank You ALLAH"  Warner Music ve Sony Music tarafından platin plak ile ödüllendiriliyor.


Bu kısa tanıtımdan sonra benim de çok hoşuma giden bu parçayı dinlemeye ne dersiniz?








“İnsanlara söyleyecek tek şeyim olsaydı, gözlerimizi açıp doğru bakarsak doğru yolu görmenin çok kolay olduğunu söylerdim. 
Çünkü bana olan şey bu"      
 MAHER ZAİN

 YORUMLARINIZI DÜŞÜNCELERİNİZİ GÖNDERMENİZ BENİ ÇOK MOTİVE EDİYOR
1 - Aşağıdaki Yorum Gönder adımında ;Yorumumuzu yazıp, Profil Seçi tıklıyoruz.  2 - Profil Seç'te Adı/Url kısmına gelip adımızı veya rumuzumuzu yazıyoruz ve varsa web adresimizi yazıyoruz(yoksa boş bırakıyoruz) ve Yayınla diyoruz.
3 - Adımızı yazmak istemiyorsak;Profil Seç kısmından Anonim'i tıklayıp,Yayınla diyoruz.

      
ERKOÇ

10 yorum:

  1. Çok dinlemek istedim .Fakat sesi açılmadı bir türlü:(Yarın tekrar şansımı denemek istiyorum.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Vişnap
      Yazım da yer alan parçaları 3 ayrı bilgisayar ve 2 farklı tarayıcıdan denedim.Bir problemle karşılaşmadım.
      Umarım sen de dinleyebilmişsindir.
      Maher'in yumuşak sesi,mütevazi duruşu,uslubu hoşuma gidiyor.Thank You ALLAH'ta yer alan piano ara geçişleri de çok güzel olmuş.Tabiii Bence.
      Selamlar

      Sil
  2. ben de dinleyebildim paylaşım için teşekkürler sayende tanışmış oldum veeee çoookkk beğendim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize sevindim.Dilek Hanım

      Defne'ye öpücüklerimi yolluyorum.

      Selamlar

      Sil
  3. Paylaşım için teşekkürler. Mahir Zain`i dinlemeyi bende çok severim. Bu arada bloğunuzun olduğunu yeni farkettim :) Hayırlı ve güzel paylaşımlarda buluşmak üzere..
    Selam ve dua ile..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben bloğuma misafir olduğunuz için teşekkür ediyorum.
      Yaklaşık 4 aydır yazılarınızı zevk ile takip ediyor ve bu güzel çalışmalarınızın devamını diliyorum.

      Sil
  4. hiç dinlememiştim, sayenizde MAHER ZAİN dinledim:) iyi ki bu kadar blogger anne arasına 'blogger baba' olarak katılmışsınız.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Dilek Hanım
    Bloğuma hoş geldiniz.Dolunay ve Güneş'e selamlarımı yolluyorum.Fıstıkcık kızım Zeynep , 30.04.2007 doğumlu.Sizin büyük prenses Dolunay ile yaşıt.
    Yüce yaratıcı,hepsinin hayatlarını güzel eylesin.
    Selam ve sevgi ile.

    YanıtlaSil
  6. Selamaleyküm. Mahir Zain hergün dinliyorum. Müziği duygu yüklü ve çok güzel. Hatta ilahi svmeyen iki kardeşe bile ilahi sevdirdim dinlemekten. Allah Mahir Zain kardeşten razı olsun islami müziği seçtiği için.Ben onu çok seviyorum. Dualar...

    YanıtlaSil
  7. Maher zaini yeni tanıdım sami yusufun ilahilerini çok beğeniyorum maher zain de çok güzel söylüyor sesi mükemmel gerçekten böyle içtenlikle Allaha yönelen insanları gördükçe çok seviniyorum inşaallah ve selam aleyke ilahileri çok güzel dinledikçe huzurla doluyor insan

    YanıtlaSil