TAVSİYE ETTİĞİM KONULAR

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
  • Bursa Gezi Rehberi

    Evliyaları , Türbeleri,Külliyeleri,Hanları,Yüzyıllık Evleri,Tarihi Kapalı çarşısı,Teleferiği,Tarihi Camileri, Mimari Yapıları,600 Yıllık Çınarları, Tarihi Çarşılı Irgandı Köprüsü,Tarihi Evleri,Kaplıcaları,Çinisi, İpeği,Havlusu,Kestane Şekeri,İskender Kebabı, ,Mudanya’sı,Trilye’si,Cumalıkızık’ı,Misi’si ve Uludağ’ı ile Bursa’yı ziyaret etmeniz için bir çok neden bulunmaktadır.

  • Çanakkale Şehitliği ve Gelibolu Gezi Rehberi

    Güzel Türkiye’mizin hemen her yerinde gezilecek,görülecek ve ibret alınacak nice harika beldeler var. Atalarımızın , bu vatana hizmetlerini anlamaya çalışmak elbette ki biz torunları için çok önemlidir.Bu vatan topraklarında , bu gün özgürce yaşamamızı onlara borçluyuz. Geçmişimizi ve büyüklerimizi anlamamızı sağlayacak en önemli yerlerden biri de Çanakkale Şehitliğidir.

  • Küsmek

    Yine sıkıntılı bir gece, yine evin içinde sessizlik. Ali yalnız başına evin içinde dolaşmaya başladı. Önce biricik kızının odasına girdi. Yerde ki oyuncaklarına baktı. Yatağının üzerindeki yastığını alıp kokladı.Kızının kokusunu içine çekti.Daha sonra,oturma odasına geçti ve koltuğa oturup düşünmeye başladı. Eşi ile yaşadığı kaçıncı kırgınlık kaçıncı küslüktü. Artık bu küs kalmaları haftalarca sürebiliyordu. Aynı evin içinde iki yabancı gibiydiler.

  • Bu Çocukların Suçu Ne?

    Ahmet henüz 8 yaşın da idi.O akşam Annesi ve kız kardeşi ile birlikte yemeklerini erkenden yediler.Babası yine bu akşamda onlarla birlikte yemekte yoktu.Ahmet Annesine sorduğunda,her zamanki cevabı almıştı’’ Gelir yavrum iştedir.İşleri uzadı herhalde.Hadi sen yemeğini bitir ve doğru ödevinin başına git’’.Ahmet yemekten sonra odasına çekilip ödevlerini yapmaya koyuldu.Bitirince de hemen pijamalarını giyip yattı.

  • Güler Yüz Tatlı Dil

    Güler yüz ve tatli dilli olan insanlar , çevresine ışık ve güzellik saçarken,asık suratlı karşısındakine ufacık gülümsemeyi , selamlaşmayı bile çok gören insanların ise çevresine karanlık ve olumsuzluk yaydığına her zaman inanmışımdır.

  • Maddi Borçlardan Kurtulmanın Yolları

    İş ve özel hayatımız da;iş bitirici , objektif , bilgi düzeyi yüksek, istekli, iletişimi kuvvetli insan olalım ama ne olur bunlardan daha fazla doğrucu ve dürüst bir insan olmaya gayret edelim,aradığımız elemanlarda da ahlaki yetkinliğe diğerlerinden daha çok önem verelim. Benim çalışanım hem işini iyi bilen, mesleğinin gerektirdiği sorumlulukları en iyi biçimde yerine getiren ama bunlardan daha fazla ahlaki donanımı yüksek, doğruluğa dürüstlüğe önem veren bir çalışan olmalı.

5 Ağustos 2012 Pazar

Selam Olsun Değmesin Yağlı Boya'ya | 9 yorum:





Teşekkürlerimle

Blogumun şablon ve header'ını , yenileyerek bana çok yardımcı olan ; Değmesin yağlı boya ve Yağlı Boya Tasarım  bloglarının sahibi ve yazarı , güzel insan Sevgi ablama teşekkürlerimle.

Sizde bloğunuzun header ve şablonunu değiştirmek istiyorsanız TIKLAYIN

Sevgi ablacığım sana ve Ayhan ağabeyime selam ve sevgilerimi yolluyorum.


9 yorum:

  1. Sevgili Fatih bloğunun yeni yüzü çok ferah ,iç açıcı olmuş.Sevgili Değmesin yağlı boya ve Yağlı Boya Tasarım bloglarının sahibi ve yazarı Sevgi hanımın ellerine ,emeklerine sağlık olsun. eskisinden daha da çok keyifli güzel paylaşımlarını bekliyoruz.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ediyorum Vişnap

    Selam ve Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Levent,

    Yeni formatin da yazilarin gibi ferah ve keyifli olmus.
    Bu zevkli tasarim icin Sevgi Hanim'a tebrikler.

    Selamlar.

    Alper

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Erkoç bey, bir konuda yardımınızı rica ediyorum.
    http://pritheemydear.blogspot.com/ bu blogun hangi şablonu kullandığını ve sol taraftaki arşiv ve etiket widgetlerin nasıl sayfayla beraber aşağıya indiğini konusundan yardımcı olabilir misiniz ? Yapmak istiyorum fakat hiçbir bir bilgiye ulaşamdım nette bu konu hakkın da, cevabınızı bekliyorum sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. çok hoş bir tasarımolmuş....

    YanıtlaSil
  6. Merhaba
    http://pritheemydear.blogspot.com/ linkine baktım.Gerçekten de arşiv ve etiket widgetlerinin sayfa ile birlikte aşağıya inmesi hoş olmuş.Bunun nasıl yapıldığı ve şablon konusunda size benden ziyade http://bloghocam.blogspot.com/p/iletisim.html linkinden Serdar KARA bey yardımcı olacaktır.

    Kolay Gelsin

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Vural Kardeşim.

    Gerçekten Sevgi ablamızın yaptığı Header ve şablon güzel oldu.Biliyorsun senin şablonu da beğeniyorum.Kodları verdiğin için tekrar teşekkür ediyorum.

    Selam ile

    YanıtlaSil
  8. Hayırlı sabahlar Levent bey..ne güzel sözler yazılmış Rabbim razı olsun güzelliklerin devamını diliyorum..yaptırmak isteyen kardeşlerim de çekinmesinler..
    Sevgiler gönderiyorum şimdiden bayramınızı da tebrik etmek istiyorum..

    YanıtlaSil
  9. Merak ettiğiniz temanın bir benzeri de budur:http://iniminimaliskah.blogspot.gr/
    Göz atabilirsiniz,sevgiler.

    YanıtlaSil